ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

Zlatan over Oranje-speler: ‘Ik ben fan, hij is een groot talent’

Zlatan Ibrahimovic heeft lovende woorden over voor Oranje-aanvaller Joshua Zirkzee. Tegenwoordig is de oud-topvoetballer adviseur bij AC Milan. Op een persconferentie sprak hij over de toekomst van de club, en ging het ook even over Zirkzee.

“Na het vertrek van Olivier Giroud, heeft de club een centrumspits nodig. We hebben met Luka Jovic al een goede optie binnen de selectie, maar er is ruimte voor nog een.” AC Milan heeft Zirkzee bovenaan het verlanglijstje staan, maar de stoïcijnse Zweed wil niet te hard van stapel lopen. Ibra kreeg de vraag over Zirkzee en beantwoordde die als volgt: “Zirkzee is een goede speler, dat is geen geheim. Ik ben fan van hem, hij is een speler met veel talent. Er is echter een groot verschil tussen de geruchten en de realiteit, omtrent zijn transfer. We hebben een lange lijst en niet iedereen is er klaar voor om voor tachtigduizend man te spelen in een kolkend San Siro.”

Zoals altijd in Milaan en zeker als het gaat over Ibrahimovic, worden de twee al een lange tijd met elkaar vergeleken. Lang, sterk, technisch en doelgericht: het ideale recept waar beide heren over beschikken. “Is hij de nieuwe Ibrahimovic? Ik doe niet aan vergelijkingen, dus nee. Hij is zijn eigen speler.”

Het bericht Zlatan over Oranje-speler: ‘Ik ben fan, hij is een groot talent’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *