ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘PSV krijgt concurrentie van Brugge en Leipzig’

PSV wil zich nog altijd gaan versterken met Ryan Flamingo, maar van witte rook is nog altijd geen sprake. Hier maken zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International melding van.

Trainer Peter Bosz voegt komend seizoen graag een verdediger aan de selectie toe. Met Flamingo haalt de trainer een speler in huis die ook op het middenveld uit de voeten kan. Hoewel het voor FC Utrecht intussen ook duidelijk lijkt te zijn dat de voetballer zal vertrekken, legt de club zich er niet zomaar bij neer.

Naar verluidt houdt FC Utrecht haar poot stijf en weigert het te zakken met de vraagprijs. Die zou rond de 8 miljoen euro liggen, wat PSV te gortig vindt. Waar in Eindhoven de hoop aanwezig is dat FC Utrecht alsnog gaat toegeven, zouden er in de Domstad andere gedachten zijn.

Verschillende buitenlandse clubs zouden er namelijk eveneens aan denken om voor Flamingo serieus te worden. Zo hebben Club Brugge en RB Leipzig intussen al geïnformeerd en denkt FC Utrecht dat zij snel terug zullen komen. Het maakt de druk op PSV alleen maar groter.

De aanhoudende interesse van PSV toont aan dat het Flamingo graag wil hebben. Voorlopig blijft de mogelijke transfer echter op slot zitten en wacht de verdediger annex middenvelder geduldig af waar zijn toekomst ligt. Naar verluidt wil hij zélf het liefst naar PSV verkassen. Beide partijen hebben bijna een persoonlijk akkoord bereikt.

Het bericht ‘PSV krijgt concurrentie van Brugge en Leipzig’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *