ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘Milan wil Servier inzetten om Feyenoorder te halen’

De Italiaanse grootmacht AC Milan wil deze zomer erg graag Mats Wieffer halen, en willen hiervoor het Servische talent Jan-Carlo Simic voor gaan gebruiken. Hier maakt het medium Calciomercato melding van.

Achter de schermen werkt AC Milan al een tijdlang aan het binnenhalen van Wieffer. De middenvelder viel de voorbije anderhalf jaar behoorlijk op in De Kuip en lijkt na een seizoen in de Champions League te hebben gespeeld, klaar voor een buitenlandse competitie.

Aangezien Wieffer nog een contract heeft tot medio 2027, is het de verwachting dat Feyenoord hem niet zomaar laat vertrekken. Voor AC Milan zal de vraagprijs aan de hoge kant liggen, waardoor het clubbestuur binnenskamers werkt aan andere manieren om de Nederlander aan te trekken.

De interesse van Feyenoord in Simic komt daarbij mooi van pas. De negentienjarige Serviër wordt door de Rotterdammers sterk in de gaten gehouden. Feyenoord zou de centrale verdediger een uitstekende aanvulling op de selectie vinden en intussen geïnformeerd hebben.

Hoewel AC Milan niet direct wil overgaan op een ruildeal, valt niet uit te sluiten dat beide partijen een overeenkomst met elkaar sluiten om de transfers rond te maken. Simic heeft nog een contract tot volgend jaar zomer. Het is onbekend of de voetballer openstaat voor een overstap naar Feyenoord.

Het bericht ‘Milan wil Servier inzetten om Feyenoorder te halen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *