ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘Ajax probeert PSV dwars te zitten in transfer’

Volgens het medium TyC Sports zou PSV de beste papieren hebben om Gianluca Prestianni binnen te halen. Ook Ajax zou zich inmiddels in de strijd hebben gemengd.

De toekomst van de achttienjarige rechtsbuiten is bij Benfica na een half jaar al verkeken. De Portugezen haalden het talent voor maar liefst 11 miljoen euro op bij Vélez Sarsfield en toonden daarmee veel vertrouwen in zijn toekomst, maar hij wist de verwachtingen nooit waar te maken.

Hoofdtrainer Roger Schmidt zou bij het clubbestuur hebben aangegeven dat hij niets ziet in de jongeling en dat hij daarom deze zomer alweer mag vertrekken. Meerdere clubs zouden hun interesse al hebben laten blijken, waarbij PSV het meest concreet is en op koers ligt om hem binnen te halen.

Ajax heeft zich naar verluidt achter de schermen in de strijd gemengd. Technisch directeur Alex Kroes is hard op zoek naar een aanvaller die aan beide zijkanten kan voetballen en die het niveau van de selectie verder omhoog kan helpen. Met Prestianni kan Ajax bovendien rekenen op restwaarde.

Voorlopig lijkt het er volgens het Argentijnse medium niet op dat Ajax het PSV moeilijk kan maken. De Eindhovenaren zijn financieel krachtiger, hebben volgend seizoen ogenschijnlijk een grotere kans op de landstitel en zijn concreter met hun plannen. De transfer is echter zeker nog niet afgerond.

Het bericht ‘Ajax probeert PSV dwars te zitten in transfer’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *