ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘Italiaanse club meldt zich bij Feyenoord’

Lazio Roma heeft contact met Feyenoord gezocht voor Calvin Stengs. Met dit nieuws pakt het medium ‘Sky Sport’ uit.

De Italianen zijn zeer geïnteresseerd in Stengs en heeft voor het eerst contact gezocht met de Rotterdammers. De club uit Rome zag hoe spelmaker Alberto de ploeg gaat verlaten voor Al Duhail uit Qatar. Anderson heeft een aflopend contract dat niet verlengd zal gaan worden. De spelmaker van Feyenoord moet het middenveld van Lazio van een kwaliteitsimpuls voorzien.

Stengs kwam vorige zomer voor zo’n zes miljoen euro over van OGC Nice. De 25-jarige spelmaker heeft een aardig seizoen achter de rug bij Feyenoord. Hij was in 29 Eredivisie-optredens goed voor zes doelpunten en twaalf assists. Zijn marktwaarde wordt momenteel ingeschat op vijftien miljoen euro. Naar verluidt heeft Lazio zo’n tien miljoen euro plus bonussen over voor Stengs.

Het bericht ‘Italiaanse club meldt zich bij Feyenoord’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *