ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘PSV zal met meer over de brug moeten komen’

Mocht PSV nog willen uitpakken met de komst van Couhaib Driouech, dan zullen ze met meer miljoenen over de brug moeten komen. Excelsior houdt namelijk vast aan de vraagprijs van minimaal vier miljoen euro.

Het contract van de Marokkaans international in Rotterdam loopt volgende zomer af. Voorlopig lijkt de transfer van de baan en verkent Excelsior de markt in de hoop andere kopers te vinden die wel de vraagprijs benaderen.

Tot die tijd laten de Rotterdammers de deadline naar alle waarschijnlijkheid verstrijken.

Het bericht ‘PSV zal met meer over de brug moeten komen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *