ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘Italiaanse club meldt zich bij Feyenoord voor Beelen’

Met zijn goede spel voor Feyenoord heeft Thomas Beelen zich in de belangstelling gespeeld van een Italiaanse ploeg. En daarom zijn de Rotterdammers nu bezig met een nieuw contract voor hem.

In Italië trekt er één club ‘stevig’ aan Beelen, zo klinkt het. Het wordt echter niet duidelijk om welke club dit gaat. Feyenoord wil de geïnteresseerde partij te slim af zijn door Beelen te laten verlengen. De talentvolle stopper doet dat alleen niet zomaar: hij wil zijn basisplek behouden onder de nieuwe trainer Brian Priske, alvorens hij tekent.

Als Beelen zijn basisplaats weet te behouden, dan lijkt niets een contractverlenging in de weg te staan. De verdediger uit Harderwijk groeide afgelopen seizoen uit tot een vaste waarde in De Kuip, wat ook te maken had met blessureleed van Gernot Trauner. Uiteindelijk stokte de teller op twintig Eredivisie-optredens voor Feyenoord in de vorige voetbaljaargang.

Het wordt niet duidelijk voor hoeveel jaar Feyenoord wil verlengen met Beelen, die een jaar geleden werd overgenomen van PEC Zwolle. Ook PSV was toen serieus in de race voor de stopper. Feyenoord telde uiteindelijk een slordige drie miljoen euro neer voor hem.

Het bericht ‘Italiaanse club meldt zich bij Feyenoord voor Beelen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *