ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘Hij zal Ajax zes miljoen euro kosten’

Ajax weet hoeveel ze moeten betalen voor de Turkse vleugelaanvaller Oguz Aydin. Zijn club Alanyaspor verlangt namelijk zes miljoen euro voor hem. Hier maakt de journalist Yagiz Sabuncuoglu van Sports Digitale melding van.

Hij is degene die het eerst melding maakte van de Ajax-interesse in Aydin. Nu heeft de Turkse journalist weer nieuws: Alanyaspor hanteert een vraagprijs van zes miljoen euro voor de in Den Haag geboren aanvaller. Het is niet duidelijk hoe Ajax daartegenover staat.

Duidelijk is wel dat de Amsterdammers deze zomer weinig te besteden hebben op de transfermarkt en daardoor mogelijk lijken te wachten op uitgaande transfers, voordat spelers als Aydin gehaald kunnen worden. Ajax hoeft in ieder geval niet te vrezen dat Aydin door het EK nog meer waard wordt: de aanvaller was één van de afvallers uit de voorselectie bij Turkije.

Het bericht ‘Hij zal Ajax zes miljoen euro kosten’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *