ARSENAL RSS

Dagelijks alle Arsenal berichten selectief voor jou verzameld!

‘Hij kan de grootste verrassing worden bij Oranje’

Morgen gaat het EK in Duitsland van start. Voormalig Oranje-international Ryan Babel kijkt uit naar het toernooi. Hij denkt dat een oud-speler van PSV wel eens de verrassing van dit Nederlands elftal kan gaan worden.

“Ik denk dat Xavi Simons dat zou kunnen”, zo begint Babel in gesprek met Voetbal International. “Hij heeft een goed seizoen achter de rug en zit lekker in zijn vel. Hij kan echt voor een frisse wind zorgen, als hij erin komt, of als hij start.”

Babel vervolgt: “Xavi heeft de creativiteit, hij heeft de flair, het is leuk om naar hem te kijken, hij heeft alles om een opvallende speler te worden. Hij heeft misschien nog niet zoveel goals of assists in Oranje achter zijn naam, maar daar moeten we ons niet op blind staren.”

“Ik vind dat we de afgelopen tien jaar té veel naar die statistieken zijn gaan kijken. Het is ook belangrijk dat jij de spelers om je heen beter laat spelen. Simons is jong en heeft talent en als hij zijn kop erbij houdt, denk ik dat er nog heel veel rek in zit. Hij heeft ook het geluk gehad om in Parijs met Messi en Neymar te trainen, dan zie je van dichtbij wat ervoor nodig is om de top te halen, dat is natuurlijk onwijs leerzaam”, aldus Ryan Babel.

Het bericht ‘Hij kan de grootste verrassing worden bij Oranje’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *