HOT! De vriendin van Cristiano Ronaldo laat graag haar billen zien! (WOW!)

Dit bericht bekijken op Instagram

Ya en quioscos la revista Women’s Health de julio/agosto de la que protagonizo la portada. Lo pasamos tan bien en esta sesión de fotos… Quiero agradecer a @womenshealthesp y a todo el equipo por vuestra gran profesionalidad y por tratarme con tanto cariño. • 📸 @edugarciasoyyo • 💼🖋 @monicamtinez • 👠 @sofiamarino1 • 💇🏼‍♀️ 💄@vickymarcosg • @unomodels •

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Qué bien sienta un abrazo caliente cuando tienes frío❣ #TeAmo @cristiano

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio) op

The post HOT! De vriendin van Cristiano Ronaldo laat graag haar billen zien! (WOW!) appeared first on Voetbalsnafu.nl.facebook Ben jij goed in het voorspellen van wedstrijden? Meldt je dan nu aan bij MyBet en ontvang een welkomstbonus van 100 euro!! KLIK HIER!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!